Gestió immobiliària
GiroStaff Consultors Immobiliaris ofereix un Servei Immobiliari complet i a mida, per acompanyar-lo en l'èxit dels seus Projectes Immobiliaris.

El nostre equip està especialitzat en l'Assessorament i Gestió de tot tipus d'immobles, optimitzant el valor dels seus actius. És un equip multidisciplinari, i altament qualificat (enginyers, arquitectes, advocats, etc.), amb més de 20 anys d'experiència en el sector, i un ampli coneixement del mercat local.

Què oferim:


Residencial:
Oferim un assessorament 360º als nostres clients, acompanyant-los des de la compra d'un solar o edifici, fins a la comercialització de la promoció i la venda dels habitatges.
L'acompanyem durant tota la vida del projecte, col•laborant amb tots els actors implicats en el mateix.
Vol vendre o llogar la seva casa? Li oferim assessorament personalitzat, reportatge fotogràfic i recerca de clients potencials.


Oficines:
Acompanyem als nostres clients durant tot el procés de recerca, oferint-los, segons el seu perfil, els Serveis més complets per trobar les oficines més adequades a la seva activitat i a la seva imatge corporativa.
Mitjançant la nostra Oficina Tècnica, desenvolupem processos de reforma d'oficines. L'assessorem en el condicionament de l'immoble i en la legalització del mateix, per a la seva posterior posada en el mercat.


Inversors:
Oferim als nostres clients la visió adequada del mercat immobiliari en cada moment, identificant els actius que millor s'adapten a la seva estratègia inversora i avaluant la potencialitat de cada actiu, així com la seva capacitat de generar valor.
Dissenyem la millor estratègia d'Inversió, generant les millors oportunitats per a cada perfil de risc, i buscant el millor finançament possible.
Analitzem les necessitats dels nostres clients per trobar la millor estratègia inversora. Presentem propostes dissenyades a mida per adquirir, captar i optimitzar els actius immobiliaris.


ELS NOSTRES SERVEIS

Anàlisi de carteres Assegurances de la llar Assessorament Urbanístic, Legal, Tècnic i Financer
Auditories d'Actius Immobiliaris Auditories Energètiques Certificats energètics - Cèdules d'habitabilitat
Desenvolupament de Plans de Negoci Gestió de Lloguers Gestió d'Immobles
Gestió d'Obra (Project Management) Gestió de Patrimonis Immobiliaris Gestió Integral de Projectes
Participació en subhastes Projectes de rehabilitació Valoracions Immobiliàries


© Copyright 2024 GiroStaff . Tots els drets reservats