Gestió energètica

GiroStaff Energia es un nou model de Consultoria Energètica Integral.

El nostre equip està format per Professionals multidisciplinars, provinents del mon Energètic en les seves diverses vessants (Auditories, Gestió i Eficiència Energètica, Gas, Electricitat, Energies renovables, etc)

El nostre Servei d’Assessoria Energètica li ofereix la possibilitat de maximitzar el rendiment energètic de la seva empresa o vivenda, i així establir un estalvi energètic i un consum més eficient.

Entre els nostres serveis destaquem:

Auditories Energètiques Certificacions Energètiques Implantació Sistemes de Gestió Energètica
Optimització dels contractes elèctric i de gas Estudi i Monitorització Energètica Automatització de Processos
Energies Renovables Il·luminació LED Gestió de Subvencions

Analitzem els seus contractes energètics per garantir-li que la seva contractació sigui la millor opció per a la seva empresa, i que obtingui el millor preu en funció del seu consum. Anem dirigits a:

  • Grans clients
  • Associacions Empresarials
  • Administració
  • Comunitats de Propietaris
  • Particulars

Auditories Energètiques

Realitzem una radiografia complerta del comportament energètic de la seva empresa a tots els nivells i establim un Pla de Mesures d’Estalvi Energètic.


Certificacions Energètiques

Gestionem els Certificats Energètics tant d’edificis com vivendes, de nova construcció o existents. L’ajudem a millorar la seva etiqueta energètica en base a propostes tècniques.


Implantació Sistemes de Gestió Energètica

Per a mantenir la seva competitivitat, les empreses han de gestionar l’energia de forma eficient. Li implementarem un sistema de gestió energètica que li permeti mantenir la competitivitat amb la menor despesa energètica possible.


Optimització dels contractes elèctric i de gas

Es un pas posterior al de l’Estudi Energètic. En un primer pas, mitjançant eines informàtiques, optimitzem en lo possible els paràmetres a contractar, es a dir, Potència i Tipus de Tarifa. Posteriorment realitzem la comparació de preus entre les diferents comercialitzadores del mercat, per tal d’obtenir les millors condicions contractuals per al client.


Estudi i Monitorització Energètica

Monitoritzem els seus consums i analitzem els principals ratis energètics de la seva empresa per tal de valorar totes les possibilitats d’optimització.


Automatització de Processos

Instal·lem tant el software com els equips de monitorització necessaris per controlar, en temps real, els consums energètics de la seva instal·lació. Intentem aconseguir la màxima eficiència energètica automatitzant els processos.


Energies Renovables

Les Energies Renovables s’obtenen de fonts naturals. Entre elles es troben l’Energia Eòlica, Geotèrmica, Solar, Biomassa, etc. Podem ajudar-lo a instal·lar sistemes de generació per auto consum, contemplats per la Legislació actual, que amb els dispositius i controls adequats poden proporcionar-li estalvi i autonomia.


Il·luminació LED

La tecnologia LED es la tecnologia del present i del futur. Ens permet estalvis de més d’un 70% així com regulació i personalització d’ambients. El calor emès disminueix de forma notable, produint un major confort i un estalvi en refrigeració. La seva llarga vida operativa (50.000 hores) redueix al mínim els costos de manteniment per substitució.


Gestió de Subvencions

L’informem de les ajudes provinents de les Administracions, i li tramitem la documentació per obtenir les subvencionsContactar

© Copyright 2024 GiroStaff . Tots els drets reservats